A rendvédelmi szervek egyenruháinak fejlődése, a szabályos egyenruha viselése érdekében adott vezetői motiváló válaszok (Belügyi Szemle, 2024)
A szerző áttekintést ad a rendőrség és más rendvédelmi szervek egyenruháinak magyarországi fejlődéséről.